Arkitekturens år

NODE Berlin Oslo har vært samarbeidspartner på den grafiske profilen og markedsføringen av Oslo Arkitektforenings bidrag til Arkitekturfestivalen på Vulkan.

17151 d836d original
17152 82920 original
17153 9402e original
17154 1c83b original

Oppdragsgiver er Oslo Arkitektforening. Anledningen er at Norske arkitekters landsforbund er hundre år, noe som feires med Arkitekturfestivalen på Vulkan 23. september til 2.oktober. I den tidligere industrihallen ved Akerselva kan publikum oppleve debatter, utstillinger, filmvisninger, foredrag og fest.

Oslo Arkitektforening har gjennom året arrangert en rekke POP-UP foredrag og debatter, noe som er utgangspunktet for organisasjonens bidrag til utstillingen.

NODE Berlin Oslo har vært samarbeidspartner på den grafiske profilen og markedsføringen av de ulike arrangementene, og det hele oppsumeres nå gjennom videodokumentasjon og lanseringen av en bok.

– Vi ønsket å fokusere på det oppbyggende aspektet til POP-UP arrangementene. Noe som vokser gjennom året og til slutt ender opp i en utstilling. Jobben bestod av å utvikle en grafisk profil, plakater, annonser, utstillingsgrafikk og en dokumentasjonsbok, forteller Andreas Rød Skilhagen fra Node Berlin Oslo.


Involverte byråer

NODE Berlin Oslo