Bekjemper sykefravær med interaktiv film

Arbeid av Hyper

NHO, LO og partene i arbeidslivet som står bak avtalen om et mer inkluderende arbeidsliv, lanserer nytt digitalt verktøy med støtte fra blant annet NAV.

Nettstedet inkluderende.no ble offisielt åpnet av arbeidsminister Hanne Bjurstrøm med Norges første interaktive filmpremiere på Colosseum kino, hvor en bortimot full sal fikk beskjed om å skru mobilen på før filmen startet.

– Filmene tar det hele ned på et konkret nivå. De viser eksempler som bedriftsledere sliter med til daglig og gir hjelp til å forstå utfordringer man står overfor. Her blir ledelsen utfordret på en god og morsom måte. Inkluderingsarbeidet er avhengig av at ledelsen tar ansvar, uttalte arbeidsminister Hanne Bjurstrøm etter filmvisningen.

Pamper på premiere. På premieren fikk publikum, som inkluderte fornyings-, og administrasjonsminister Rigmor Aasrud, LO-leder Roar Flaathen, NHO-sjef John G. Bernander og 650 gjester fra næringslivet og partene i arbeidslivet, være med å avgjøre handlingen og utfallet av filmen ved hjelp av SMS-meldinger.

De tre interaktive filmene viser problemstillinger fra en mellomstor bedrift, en frisørsalong og et sykehjem, og hvordan disse kan ses fra flere sider og håndteres på ulike måter. Filmene er en viktig del av det nye IA-verktøyet, og er nå tilgjengelig for alle bedrifter og arbeidstagere på www.inkluderende.no.

Hyper står bak ide, konsept og produksjonen av både filmer og nettsted, mens NXC har kontraktsansvar.

Team:
Ide og konsept: Are Sundnes, Martin Ødegården Henriksen, Rolf Risnes
AD: Are Sundnes
Design: Henning Sillerud
Tekst/manus: Marting Ødegaarden Henriksen
Flash: Terje Gran
Back-end: Espen Høgbakk
Front-end-web: Johannes Gorset
Motion: Marcus Kjeldsen
Prosjektleder: Ingeborg Justnes
Produsent: Annette Høegh-Mikkelsen
Film (produsent og regi): Kalle Meidell
Rådgiver: Rolf Risnes
Produksjonsleder, film: Marte Feiring

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.