Erter på seg de store

Arbeid av Jimmy Royal

Jimmy Royal er med på revitaliseringen av Oslo Sportslager, og har utviklet en skreddersydd app.

Oslo Sportslager startet opp i Vika i 1930 og er i dag Oslos største kjedeuavhengige sportsbutikk. Nå erter de på seg konkurrentene ved å påstå at pris ikke alltid er viktigst. Revitaliseringen av den tradisjonsrike sportsbutikken har mål om å tilpasse seg nye og moderne kunder med et enda sterkere fokus på kunnskap, service og tilgjengelighet.

Personlig service uavhengig av tid og sted. – Vi har alltid vært opptatt av personlig kundeveiledning med fokus på kunnskap og pasjon for faget, og har lenge vært tilstede på Facebook og i sosiale medier. Dette arbeidet har gitt oss en fin kontakt med kundene våre på et mer personlig plan, spesielt når de ikke befinner seg i vår butikk. Derfor løfter vi oss videre med unik kundeservice på mobilen gjennom en skreddersydd app som gjør at vi er tilstede der kundene er, både før, under og etter kjøp, sier Thomas Aastebøl, markedsansvarlig i Oslo Sportslager.

Først ute.
– Vi starter med en iPhone-versjon, men har Android på trappene like over jul. Vi har også lagt et høyt ambisjonsnivå for neste år, der mobil blir et av fokusområdene våre. En slik satsning tror vi ikke har blitt gjort på tilsvarende nivå av noen annen sportsaktør i Norge, så det blir spennende å se om de andre følger etter, sier Anders Baardseth, leder i Oslo Sportslager.

Ambisiøst løft. – Samtidig med lanseringen av det mobile kundeprogrammet, arbeides det med å få nettbutikken over på ny teknisk plattform tilpasset kassasystemene våre. Det gir oss mange spennende muligheter for 2012. Den hyggelige mannen i caps skal også fornyes litt, et arbeid som er igangsatt parallellt. Vi foretar med andre ord relativt store investeringer for å beholde posisjonen vi har i dag, samtidig som vi forhåpentligvis når nye kundesegmenter, sier Aastebøl.

Appen kan lastes ned i App Store fra og med i dag.

Konsulent: Mona Jensen
Design: Per Olav Walmann
Kreativt: Mats Andre Kristiansen
Backend: Tommy Stomlien
iOS: Per Kristian Stoveland
Konsulent og prosjektleder: Lukas Szachanski

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.