Signaturfilm fra Flyktninghjelpen

Arbeid av Motion Blur

Motion Blur Digital står bak frem nye signaturfilmer som lanseres i disse dager. Se dem her.

Christian Mona og Leif Henning Broch Johnsen i Motion Blur Digital (MBD) spesialiserer seg på kombinasjonen kreativ design, motion graphics og ulike animasjonsteknikker for å skape unike stilarter og visuelle løsninger. For Flyktninghjelpen har de nå produsert fem nye signaturfilmer som lanseres under TV2s Artistgalla lørdag 17. desember.

– Filmene skal gi Flyktninghjelpen en signatur og stemme som formidler grunnpilarene i virksomheten. Det grafiske uttrykket er ment å gi et særpreg samtidig som filmene blir tidløse og ikke knyttes geografisk eller tidsmessig til spesielle konfliktområde, forteller Motion Blur.

Lyddesigner Tormod Ringnes i Shortcut står bak lydkulissene, mens Trond Espen Seim har gitt voice.

– Flyktninghjelpen er en uavhengig, norsk humanitær organisasjon som gir hjelp, beskyttelse og varige løsninger til mennesker på flukt over hele verden. Vi ønsket oss en tydelig og informativ signatur som kan være med på å informere om vårt arbeide og samtidig forsterke vår identitet som organisasjon. Vi er kjempefornøyde med filmene Motion Blur Digital har skapt for Flyktninghjelpen. Nå gleder vi oss stort til å presentere dem, sier Erik Giercksky, markedssjef i Flyktninghjelpen.

Ansvarlige hos kunde: Erik Giercksky, Ingrid Prestetun, Erik Tresse

Ansvarlige hos Motion Blur Digital:
Regi og design: Christian Mona og Leif Henning Broch Johnsen
Produsent: Espen Horn
Prosjektleder: Trude Liverød Paulsson

Lyddesign: Tormod Ringnes (Shortcut)
Voice: Trond Espen Seim
Kostyme: Bente Ulvik

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.