Arbeider Den franske Matrevolusjon En film som skal forklare hvorfor fransk yoghurt smaker bedre NORD DDB for Fjordland, 24.januar, 2012 Aktuelt byrå NORD DDB En film som skal forklare hvorfor fransk yoghurt smaker bedre. Involverte byråer NORD DDB Involverte Joachim Andreas Haug Art Director B Bjørnar Olsen Tekstforfatter Y Yngve Holtberget Konsulent V Venke Lund Prosjektleder C Cyril Boije Byråproducer Vis mer + Kunnskap skaper suksess Arbeider • Peil for Sparebanken Møre I vår familie, så er vi STB! Arbeider • WAL for Stabæk Fotball Steph Hope og Henrik Dyb Zwart til Bacon Nyheter • redaksjonen Alt for Norge Arbeider • Anorak for Forsvaret Ayvens lanserer ny global merkevare med hjelp av JCP PRAD Nyheter • redaksjonen Gullkalven ber bransjen om økonomisk støtte Nyheter • redaksjonen Se flere artikler og arbeider