En smak av Sverige

En sen oktoberuke ble Sofienlund omgjort til en ekte svensk herregårdsrestaurant

35 339da original
113 944b5 original
255 e3a89 original
347 16515 original

Utfordring: Synliggjøre svenske slott og herregårder som reisemål. Bygge kunnskap og interesse blant norske nøkkelmedier og journalister. Være tro til konseptet: Mye er likt, noe er annerledes.

Løsning: En sen oktoberuke ble Sofienlund på Skøyen omgjort til en ekte svensk herregårdsrestaurant. Hver kveld presenterte et nytt vertskap seg gjennom sin signaturrett i en treretters meny.

Alt man fikk, så, spiste og drakk var hentet fra den respektive herregården. En følelse av å oppleve Sverige i Norge. Mye er likt, noe er annerledes.

Signatur trakk fulle hus hver kveld den uken vi holdt åpent og fikk strålende tilbakemeldinger. Vi trakk 18 deltagende journalister fra våre nøkkelmedier og genererte bred pressedekning.

Involverte byråer

Släger