Samvirkelagsbestyrer Sevaldsens Pizzabok

Åpent Bakeri blir til pizzarestauranten Lofthus Samvirkelag om kvelden

34453 88cb2 original

Åpent Bakeri blir til pizzarestauranten Lofthus Samvirkelag om kvelden. Og på Lofthus Samvirkelag er reinsdyr en minst like vanlig ingrediens på pizzaen som mozzarella. Pizzabaker Eirik Sevaldsen jakter på de grensesprengende og unike
smakene og boka jakter på det samme. «Samvirkerlagbestyrer Sevaldsens pizzabok» er alt annet enn en helt vanlig bok om pizza. Det er en bok skrevet og designet for å profilere og promotere pizzasjappa. I tillegg til å bli solgt i bokhandel blir boka også solgt i Åpent Bakeri, United Bakeries og selvfølgelig på Lofthus Samvirkelag. Boka har fått positive anmeldelser, og flere store presseoppslag (bla to dobbeltsider i D2). Det har lenge vært vanskelig å få bor på Lofthus, og det har ikke blitt enklere! I de første ukene i januar har det vært all time high og omsetningsrekord!

6088-e3ed6-original.pdf

1600-c8a71-original.pdf PDF, 8.706 MB
Last ned

Involverte byråer

58579 11676 original

Dinamo AS