Bama lanserer realityserie

Arbeid av Alle Gutta

Alle Gutta står bak realityserien «Bendit-duellen», som hadde premiere på bendit.no 1. mars.

Som ung idrettsutøver er det viktig å spise sunt og variert. Men det er også viktig å trene morsomt og variert.

Og det ønsker Bama å fokusere på gjennom nettserien «Bendit-Duellen», der seks skiskyttertalenter og seks seks langrennstalenter møtes for å avgjøre hvem som er de mest komplette idrettsutøverne.

Under ledelse av hver sine mentorer; Tarjei Bø og Astrid Uhrenholdt Jacobsen blir lagene utfordret innenfor seks ulike områder som er essensielle for å bli komplette idrettsutøvere:

• Utholdenhet
• Hurtighet/spenst
• Fysisk styrke
• Mental styrke
• Koordinasjon
• Ernæring

– Gjennom avtaler med Norges Skiskytterforbund og Norges Skiforbund har Bama i flere år fokusert på sponsing av idrettsarrangementer for unge skiskyttere og langrennsløpere. Og det er derfor ikke helt tilfeldig at det er unge skiskyttere og langrennsløpere som innehar hovedrollene i «Bendit-Duellen», sier sponsorsjef i Bama, Astrid Lødemel.

Snakker til ung målgruppe. – Profileringen av Bendit-merket har gitt Bama en stemme som snakker til en ung målgruppe. Og selv om «Bendit-Duellen» er en helt ny måte å tenke kommunikasjon på, har vi stor tro på både serien og den nye nettsatsingen bendit.no, avslutter sponsorsjefen.

Reklamebyrået bak nettsiden og nettserien er Alle Gutta – og serien er produsert av Icecube Media.

Link til nettstedet: www.bendit.no

Link til teaser for «Bendit-Duellen».

Link til første episode av «Bendit-Duellen».

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.