Animert: Bærekraftig utvikling

Arbeid av Creuna

Yara-konseptet «Creating Impact» blir introdusert ved hjelp av blant annet en animasjonsfilm utviklet av Creuna og Animasjonsdepartementet.

Yara har utviklet ambisjonen «Creating Impact» for å skape bærekraftige verdier for aksjonærer, interessenter og samfunnet som helhet. Denne ambisjonen tas blant annet ut gjennom selskapets årsrapport og websider, og ikke minst gjennom animasjonsfilmen som er produsert av Creuna og Animasjonsdepartementet.

Filmen er en innledning til Yaras ambisjon, som også skal tas ut i flere flater i tiden fremover.

– Yara ønsket å kommunisere et komplisert tema på en enkel og pedagogisk måte, men som treffer selskapets mange interessenter. Løsningen ble en animasjonsfilm som forenkler temaet uten at kompleksiteten i problemstillingene forsvinner, forteller kreatør Oskar Bringager i Creuna.

Ønsker å lede an. Bakgrunnen for filmen er Yaras overordnede ønske om å synliggjøre skjæringspunktet mellom selskapsmålene og hva som er best for samfunnet generelt. Å være en leder innenfor samfunnsansvar er derfor viktig for selskapet.

– Å bruke animasjonsfilm er et friskt grep i corporate-verdenen, men vi føler at denne filmen treffer svært godt, og viser budskapet vårt på en lettfattelig måte. Vi har fått gode tilbakemeldinger, og ser absolutt at dette er et virkemiddel som fungerer, sier kommunikasjonssjef Bernhard Stormyr i Yara.

Filmen kan også ses på Vimeo (HD).

Team hos Creuna
Kreatører: Oskar Bringager og Pål Jespersen
Designer: Heidi Bakken
Rådgiver: Hilde Marken
Prosjektleder: Gunilla Svensson

Team hos Animasjonsdepartementet
Regi: Ole-Magnus Saxegaard
Produsent: Jakob Thommessen
Animatør: Sjur Solheim

Ansvarlig hos Yara: Bernhard Stormyr, kommunikasjonssjef

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.