2017

Arbeid av Dinamo


Oslo Lufthavn skal utvide og øke kapasiteten. Det vil si at de skal bygge en ny terminal og utvide innsjekkingsområdet samt området ved flytoget. Prosjektet innebærer en byggeperiode på seks år samtidig som flyplassen er i drift. I 2017 vil 28 millioner passasjerer hvert år kunne reise til og fra flyplassen.

For å fortelle om de spennende forandringene på OSL og samtidig understreke at reisen går som normalt under utbyggingen ble det laget to 30-sekunders filmer samt en 45-sekunders film. Et viktig premiss for filmene var også å, på en sjarmerende måte, fortelle om hva OSL skal bli, fremfor bare å snakke om dagens situasjon. Vi ønsket å ta de reisende med inn i et lekent og sjarmerende univers, og å fjerne oss litt fra den noe stiliserte flyplass-følelsen.

En blanding av stop-motion og vanlig film er brukt for å gi varme og sjarme til visualiseringen av utbyggingen. Modellen er en forenklet versjon av flyplassen, men den er likevel over to meter lang og består av flere hundre biter. Den ble laget i flere typer tre for å gjenspeile arkitekturen på lufthavnen.

Oslo Lufthavn skal utvide og øke kapasiteten. Det vil si at de skal bygge en ny terminal og utvide innsjekkingsområdet samt området ved flytoget. Prosjektet innebærer en byggeperiode på seks år samtidig som flyplassen er i drift. I 2017 vil 28 millioner passasjerer hvert år kunne reise til og fra flyplassen. For å fortelle om de spennende forandringene på OSL og samtidig understreke at reisen går som normalt under utbyggingen ble det laget to 30-sekunders filmer samt en 45-sekunders film. Et viktig premiss for filmene var også å, på en sjarmerende måte, fortelle om hva OSL skal bli, fremfor bare å snakke om dagens situasjon. Vi ønsket å ta de reisende med inn i et lekent og sjarmerende univers, og å fjerne oss litt fra den noe stiliserte flyplass-følelsen. En blanding av stop-motion og vanlig film er brukt for å gi varme og sjarme til visualiseringen av utbyggingen. Modellen er en forenklet versjon av flyplassen, men den er likevel over to meter lang og består av flere hundre biter. Den ble laget i flere typer tre for å gjenspeile arkitekturen på lufthavnen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.