Av og til-røyking er også røyking

Arbeid av TRY og Apt

Antallet fastrøykere i Norge har vært synkende de siste årene, mens antallet ”av og til”-røykere har vært økende (og mer økende enn i resten av Europa). Derfor var byråets forslag å bruke dette som inngangsvinkel i årets antirøyke-kampanje.
Undersøkelser understøttet også at dette er farligere enn folk er klar over, og at hver eneste sigarett faktisk er skadelig.

Målet var også å lage en sterk antirøyk-film uten å bruke nærbilder av lunger, blodårer og slikt. Målet var også å skape debatt.

Sammen med filmen ble det også utviklet en radiokampanje som boret videre på disse unnskyldningene man ofte lager seg.

Antallet fastrøykere i Norge har vært synkende de siste årene, mens antallet ”av og til”-røykere har vært økende (og mer økende enn i resten av Europa). Derfor var byråets forslag å bruke dette som inngangsvinkel i årets antirøyke-kampanje. Undersøkelser understøttet også at dette er farligere enn folk er klar over, og at hver eneste sigarett faktisk er skadelig. Målet var også å lage en sterk antirøyk-film uten å bruke nærbilder av lunger, blodårer og slikt. Målet var også å skape debatt. Sammen med filmen ble det også utviklet en radiokampanje som boret videre på disse unnskyldningene man ofte lager seg.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.