DNV in Brief


Arbeid av Fasett

Det Norske Veritas er et av Norges mest internasjonale selskaper – og kan med rette kalle seg en kunnskapsbedrift. Å lage en oppdatert presentasjon av DNV er derfor en krevende oppgave – det er et omfattende og avansert innhold som skal formidles. Og forstås. Oppgaven ble løst med å utvikle en app.
Appen gir en rask introduksjon av DNV/tjenestene de tilbyr, med nyheter, årsrapporter, kunde- og tekniske publikasjoner. Å tilgjengeliggjøre publikasjoner slik er i tråd med DNVs grønne profil. I tillegg har man også mulighet til å søke kontor/ansatte via interaktivt kart.

‘DNV in brief’ gjør det utrolig enkelt å oppdatere omfattende mengder innhold og bevege seg mellom innholdet enten det er med en swipe, pinch eller tap. I tillegg har den grafiske identiteten tatt et ganske stort skritt videre. Designet relaterer seg til eksisterende uttrykk, men er tilrettelagt for å gjøre seg bra på nettbrett.


URL til app: https://itunes.apple.com/app/dnv-in-brief/id536598970?mt=8

(Vedlagt iPad med app)

Det Norske Veritas er et av Norges mest internasjonale selskaper – og kan med rette kalle seg en kunnskapsbedrift. Å lage en oppdatert presentasjon av DNV er derfor en krevende oppgave – det er et omfattende og avansert innhold som skal formidles. Og forstås. Oppgaven ble løst med å utvikle en app. Appen gir en rask introduksjon av DNV/tjenestene de tilbyr, med nyheter, årsrapporter, kunde- og tekniske publikasjoner. Å tilgjengeliggjøre publikasjoner slik er i tråd med DNVs grønne profil. I tillegg har man også mulighet til å søke kontor/ansatte via interaktivt kart. ‘DNV in brief’ gjør det utrolig enkelt å oppdatere omfattende mengder innhold og bevege seg mellom innholdet enten det er med en swipe, pinch eller tap. I tillegg har den grafiske identiteten tatt et ganske stort skritt videre. Designet relaterer seg til eksisterende uttrykk, men er tilrettelagt for å gjøre seg bra på nettbrett. URL til app: https://itunes.apple.com/app/dnv-in-brief/id536598970?mt=8 (Vedlagt iPad med app)

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.