For alt vi har. Og alt vi er.

Arbeid av Hyper og Ernö

Den viktigste grunnen til å etablere konseptet "For alt vi har. Og alt vi er." var å bekjempe likegyldighet til Forsvaret i det norske samfunn.
Forsvarets rolle var utydelig. Det var for mange som tenkte: Dette angår ikke meg.

Vi tenkte slik: For å gjøre Forsvaret enda viktigere i et nasjonalt perspektiv, må vi evne å gjøre det viktig for oss som enkeltmennesker.
Kommunikasjonens – og denne kampanjens hovedmål – er derfor å relatere Forsvaret til de verdiene som betyr mest for oss.

Filmen inviterer til en refleksjon rundt alt vi har, og hvilke verdier som er verdt å ta vare på. På digitale flater inviteres alle til å svare med sine egne ord og bilder.

Den viktigste grunnen til å etablere konseptet "For alt vi har. Og alt vi er." var å bekjempe likegyldighet til Forsvaret i det norske samfunn. Forsvarets rolle var utydelig. Det var for mange som tenkte: Dette angår ikke meg. Vi tenkte slik: For å gjøre Forsvaret enda viktigere i et nasjonalt perspektiv, må vi evne å gjøre det viktig for oss som enkeltmennesker. Kommunikasjonens – og denne kampanjens hovedmål – er derfor å relatere Forsvaret til de verdiene som betyr mest for oss. Filmen inviterer til en refleksjon rundt alt vi har, og hvilke verdier som er verdt å ta vare på. På digitale flater inviteres alle til å svare med sine egne ord og bilder.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.