Har du det i deg?

Arbeid av TRY og Apt

Kampanjen "Har du det i deg" er inne i sitt fjerde år. De tre foregående årene har fokuset vært å vise at lærere trenger hjerte og ryggrad i jobben sin. Det har funket bra, men et stadig økende behov for lærere innen realfagene gjorde at vi i år ønsket å snakke både til hjerte og hode.

Vi lagde to løsninger fra innsikten om at gode lærere har mye kunnskap, men også evnen til å formidle den. Sammen med lærer Harald Ødegaard lagde vi et stunt hvor formidlingsglede var i fokus, der vi overrasket klassen hans med en norsktime utenom det vanlige. Stuntet skulle skape positiv oppmerksomhet i pressen og i sosiale medier, uten å bruke penger på mediekjøp.

Løsning:
http://www.youtube.com/watch?v=t-sgx5lY7RM

Presse: http://bit.ly/AqhrR8
http://bit.ly/zz4Zsb

I tillegg lagde vi en test for å få frem at også kunnskap er viktig. Løsningen er en HTML-basert kanvastest som fungerer svært godt på de fleste skjermer, og da spesielt mobil og nettbrett. Testen er laget med utgangspunkt i ungdomsskolepensum, men uten at den skulle være for lett. Vi ville nemlig få frem at læreryrket slettes er ikke for alle.

Løsning: http://www.hardudetideg.no/test/

Kampanjen "Har du det i deg" er inne i sitt fjerde år. De tre foregående årene har fokuset vært å vise at lærere trenger hjerte og ryggrad i jobben sin. Det har funket bra, men et stadig økende behov for lærere innen realfagene gjorde at vi i år ønsket å snakke både til hjerte og hode. Vi lagde to løsninger fra innsikten om at gode lærere har mye kunnskap, men også evnen til å formidle den. Sammen med lærer Harald Ødegaard lagde vi et stunt hvor formidlingsglede var i fokus, der vi overrasket klassen hans med en norsktime utenom det vanlige. Stuntet skulle skape positiv oppmerksomhet i pressen og i sosiale medier, uten å bruke penger på mediekjøp. Løsning: http://www.youtube.com/watch?v=t-sgx5lY7RM Presse: http://bit.ly/AqhrR8 http://bit.ly/zz4Zsb I tillegg lagde vi en test for å få frem at også kunnskap er viktig. Løsningen er en HTML-basert kanvastest som fungerer svært godt på de fleste skjermer, og da spesielt mobil og nettbrett. Testen er laget med utgangspunkt i ungdomsskolepensum, men uten at den skulle være for lett. Vi ville nemlig få frem at læreryrket slettes er ikke for alle. Løsning: http://www.hardudetideg.no/test/

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.