Kald fisk tolket gjennom dans

Arbeid av Apt

The Human Sushi er en performance-gruppe som tolker Sushi-oppskrifter på sin egen måte. Resultatet er en danseforestilling i tre akter. Filmene er er laget av Try/Apt for Godfisk.

Godfisk ønsker at Norge skal spise enda mer Sushi, og aller helst lage den selv. Januar er den måneden i året hvor folk flest tenker mest på sunn mat, og avsender syntes det passet bra å minne om at Sushi er et godt alternativ, som man enkelt kan lage selv.

Try/Apt, Tangrystan og Godfisk presenterer dermed Performance-gruppa The Human Sushi, en munter gjeng ledet av Arthur, en energisk norsktalende franskmann. Sammen tolker de Godfisks sushi-oppskrifter og danderer sushiretter ved hjelp av kostymer og bevegelser. Filmenes oppgave er å få deg i humør til å spise litt mer Sushi.

– Dette har vært en utrolig inspirerende og kul prosess fra begynnelse til slutt, forteller regissør Steinjo.

– Alt fra å jobbe med dans, til å caste Arthur, mammas personlige trener på Sats , til selv å ende opp som en gal wasabimann med pinner i bakgrunn på en av filmene. Dette er nok første og siste gang jeg har regi i en trang grønn trikot, forteller regissøren, kjent under fullt navn som Stein Johan Grieg Halvorsen.

Du kan også se filmene på YouTube: Nigiri, Sashimi, Maki.

Kundekontakt: Raghnild Dahle Heen
Team hos Try/Apt: Silje Helene Fjeld og Odd-Inge Torrissen
Konsulent: Fred Kihle
Prosjektleder: Linda Tillier
Produksjonsbyrå: Tangrystan
Regissør: Steinjo
Produsent: Kristian Hajdu

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.