Kundeutbytte

Gjensidige er et annerledes forsikringsselskap. Blant annet fordi de hvert år gir ut over 1 milliard kroner i utbytte til kundene. Dette gjør de via Gjensidigestiftelsen som er selskapets største eier. De gir også flere hundre millioner til gode formål, som redningsskøyter, UNICEF, svømmeaksjoner, m.m. Siden Gjensidige har to selskaper i ett (Gjensidige og Gjensidigestiftelsen) snakker de ofte med to stemmer. I disse filmene har vi derfor to voiceovere. En som forteller om kundeutbytte og en som forteller om gode formål.

23645 dd5a8 original
23646 b8866 original

Gjensidige er et annerledes forsikringsselskap. Blant annet fordi de hvert år gir ut over 1 milliard kroner i utbytte til kundene. Dette gjør de via Gjensidigestiftelsen som er selskapets største eier. De gir også flere hundre millioner til gode formål, som redningsskøyter, UNICEF, svømmeaksjoner, m.m.

Siden Gjensidige har to selskaper i ett (Gjensidige og Gjensidigestiftelsen) snakker de ofte med to stemmer. I disse filmene har vi derfor to voiceovere. En som forteller om kundeutbytte og en som forteller om gode formål.

Involverte byråer

58579 11676 original

Dinamo AS

Shortcut Annet