Kundeutbytte

Arbeid av Dinamo

Gjensidige er et annerledes forsikringsselskap. Blant annet fordi de hvert år gir ut over 1 milliard kroner i utbytte til kundene. Dette gjør de via Gjensidigestiftelsen som er selskapets største eier. De gir også flere hundre millioner til gode formål, som redningsskøyter, UNICEF, svømmeaksjoner, m.m.

Siden Gjensidige har to selskaper i ett (Gjensidige og Gjensidigestiftelsen) snakker de ofte med to stemmer. I disse filmene har vi derfor to voiceovere. En som forteller om kundeutbytte og en som forteller om gode formål.

Gjensidige er et annerledes forsikringsselskap. Blant annet fordi de hvert år gir ut over 1 milliard kroner i utbytte til kundene. Dette gjør de via Gjensidigestiftelsen som er selskapets største eier. De gir også flere hundre millioner til gode formål, som redningsskøyter, UNICEF, svømmeaksjoner, m.m. Siden Gjensidige har to selskaper i ett (Gjensidige og Gjensidigestiftelsen) snakker de ofte med to stemmer. I disse filmene har vi derfor to voiceovere. En som forteller om kundeutbytte og en som forteller om gode formål.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.