Meld fra hvor du drar

Arbeid av Fasett

Stavanger lufthavn Sola gjennomgikk store ombygginger på utenlandsterminalen våren 2012. I forbindelse med tildekning av et svært stort butikkareal i avgangshallen designet vi et stort og nøyaktig “interaktivt” verdenskart som ble montert på 25,5 meters lettvegg. På kartet hang det små hyller med svært røde knappenåler (innenfor sikkerhetskontrollen!) og en oppfordring til alle reisende om å feste en rød nål på det stedet de var på vei til akkurat denne dagen.
Det ble en stor suksess!

– Små og store reisende engasjerte seg, satte inn “sin” nål, studerte kartet og planla kanskje neste tur fra Stavanger Lufthavn Sola? Og enkelte av flyselskapene la inn et spørsmål om “har du plassert knappenålen på det stedet du skal dra” ved boarding og selv hyppig reisende forretningsmenn tok seg tid til å feste opp en nål.

“Alle” følte at dette kartet var deres – og at det var noe herlig manuelt over denne statusoppdateringen på Stavanger lufthavn Sola akkurat i dag!

Stavanger lufthavn Sola gjennomgikk store ombygginger på utenlandsterminalen våren 2012. I forbindelse med tildekning av et svært stort butikkareal i avgangshallen designet vi et stort og nøyaktig “interaktivt” verdenskart som ble montert på 25,5 meters lettvegg. På kartet hang det små hyller med svært røde knappenåler (innenfor sikkerhetskontrollen!) og en oppfordring til alle reisende om å feste en rød nål på det stedet de var på vei til akkurat denne dagen. Det ble en stor suksess! – Små og store reisende engasjerte seg, satte inn “sin” nål, studerte kartet og planla kanskje neste tur fra Stavanger Lufthavn Sola? Og enkelte av flyselskapene la inn et spørsmål om “har du plassert knappenålen på det stedet du skal dra” ved boarding og selv hyppig reisende forretningsmenn tok seg tid til å feste opp en nål. “Alle” følte at dette kartet var deres – og at det var noe herlig manuelt over denne statusoppdateringen på Stavanger lufthavn Sola akkurat i dag!

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.