Myrkdalen Hotel

Arbeid av Creuna

Utgangspunktet for designprosjektet var at Voss Fjellandsby ønsket en visuell profil for Myrkdalen Hotel, som åpnet i vakre Myrkdalen på Voss, i desember 2012. Hotellet ønsket å fremstå som et fire stjernes hotell av internasjonal standard, uten å gå på bekostning av trivsel og varme. Hotellet har som mål å skille seg ut fra andre hoteller i regionen og i landet for øvrig, ved blant annet bruk av god design og ”wow effekter” i interiøret.
Myrkdalen Hotel ligger i tilknytning til et spektakulært skianlegg som er et av de stedene som får mest snø i Norge, og skigjester, deriblant barnefamilier, er derfor en viktig målgruppe. Like fullt er det flere gjestedøgn som faller utenfor skisesongen, og hotellet er helt avhengig av også å tiltrekke seg kurs- og konferansegjester, samt norske- og utenlandske sommerturister.
Den visuelle profilen måtte følgelig kunne fungere godt hele året, lokalt så vel som internasjonalt.

Utgangspunktet for designprosjektet var at Voss Fjellandsby ønsket en visuell profil for Myrkdalen Hotel, som åpnet i vakre Myrkdalen på Voss, i desember 2012. Hotellet ønsket å fremstå som et fire stjernes hotell av internasjonal standard, uten å gå på bekostning av trivsel og varme. Hotellet har som mål å skille seg ut fra andre hoteller i regionen og i landet for øvrig, ved blant annet bruk av god design og ”wow effekter” i interiøret. Myrkdalen Hotel ligger i tilknytning til et spektakulært skianlegg som er et av de stedene som får mest snø i Norge, og skigjester, deriblant barnefamilier, er derfor en viktig målgruppe. Like fullt er det flere gjestedøgn som faller utenfor skisesongen, og hotellet er helt avhengig av også å tiltrekke seg kurs- og konferansegjester, samt norske- og utenlandske sommerturister. Den visuelle profilen måtte følgelig kunne fungere godt hele året, lokalt så vel som internasjonalt.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.