Styrtrik med Eurojackpot

Arbeid av Dinamo

Norsk Tipping lanserer Eurojackpot, et europeisk samarbeid med mulighet til å vinne en type premiesummer som ikke har vært tilgjengelig i Norge tidligere. Dinamo har utviklet kommunikasjonsplattform og konsepter.

Det er Dinamo som i samarbeid med Norsk Tipping har utviklet kommunikasjonskonsept, lanseringskampanje og brand-book. Et ukentlig Eurojackpot-program presenterer trekningen hver fredag kveld på TV 2.

– Det har vært en spennende reise å få være med på å ta et så uvanlig spill som Eurojackpot til markedet, og å være med på å prege spillet helt inn i tv-studioet. Så håper både vi og Norsk Tipping at nordmenn er klar for sin villeste fantasi, sier Henrik Hagelsteen, en av de kreativt ansvarlige hos Dinamo.

Alle som spiller Eurojackpot får også mulighet til å vinne premier i et særnorsk tilleggsspill. Unike varer, tjenester og opplevelser fordeles på inntil 10 vinnere hver uke. Som en smakebit på fantasilivet.

– Eurojackpot blir et viktig spill for Norsk Tipping, og posisjoneres som et spesielt og spennende spill med uvanlige premier, et godt stykke unna Lotto. Det er viktig for at vi skal skape appell hos nye spillere i det norske markedet, sier Tina Thorsen, ansvarlig for Eurojackpot hos Norsk Tipping.

Du kan også se filmene hos Vimeo: «Nightmare», «Riddle», «Pool», «Breakfast».

Dinamo:
Kreativt ansvarlige: Henrik Hagelsteen/Henrik Sæther
Kreatører hovedfilm: Henrik Hagelsteen/Henrik Sæther/Geir Florhaug/Frank S. Dybhavn
Rådgiver: Erik Loe
Prosjektleder: Unni Rolfsen
Formgiver: Inge Fosseie/Lis Lonning
Retail: Helen Selberg Johansen/Anne Myklebust
Byråprodusent: Tonje Østbye

Regi: Martin Werner
Produsent: Magne Lygner/Bacon OSL
Motion graphics/3D: Stripe
Ansvarlig hos kunde: Camilla M. B. Jevanord, Tina Benedikte Thorsen og Kristin Røe

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.