The Human Sushi

Arbeid av TRY og Apt

Godfisk ønsker at Norge skal spise enda mer Sushi og aller helst lage den selv. Januar er den måneden i året hvor folk flest tenker mest på sunn mat og da passer det bra å minne på at Sushi er et godt alternativ.

Vi lagde tre filmer for det norske markedet som ble sluppet på kundens YouTube kanal i midten av januar. Til tross for at filmene spiller på humor både gjennom dans og kroppsfasonger, var det viktig å skape en balanse. Bilde, koreografi, kostymer og matfoto spiller derfor en viktig rolle for at filmene ikke bare er morsomme, men også fine å se på- og litt delikate siden vi snakker om matreklame.

Som en stor bonus, har filmene fått masse oppmerksomhet i de største importlandene av norsk fisk. I Frankrike fikk vi den ærefulle tittelen "WTF of the day" og i Japan har de sett filmene like mange ganger som oss nordmenn. Filmene har også vært på forsiden av flere av de store japanske nyhetssidene. Men høydepunktet var nok da Makidansen lå som toppsak i selveste Time Magazine.

Godfisk ønsker at Norge skal spise enda mer Sushi og aller helst lage den selv. Januar er den måneden i året hvor folk flest tenker mest på sunn mat og da passer det bra å minne på at Sushi er et godt alternativ. Vi lagde tre filmer for det norske markedet som ble sluppet på kundens YouTube kanal i midten av januar. Til tross for at filmene spiller på humor både gjennom dans og kroppsfasonger, var det viktig å skape en balanse. Bilde, koreografi, kostymer og matfoto spiller derfor en viktig rolle for at filmene ikke bare er morsomme, men også fine å se på- og litt delikate siden vi snakker om matreklame. Som en stor bonus, har filmene fått masse oppmerksomhet i de største importlandene av norsk fisk. I Frankrike fikk vi den ærefulle tittelen "WTF of the day" og i Japan har de sett filmene like mange ganger som oss nordmenn. Filmene har også vært på forsiden av flere av de store japanske nyhetssidene. Men høydepunktet var nok da Makidansen lå som toppsak i selveste Time Magazine.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.