WONGRAVEN CHAMPAGNE

Arbeid av ANTI

WONGRAVEN CHAMPAGNE
Sigurd Wongraven er for mange kjent som vokalist i Satyricon. Men han er også utdannet i vinfaget. Og når han lager Champagne, skulle hans kunnskap på det området skal være tydelig.

Wongraven har produsert en av de mest kritikerroste champagnene de siste årene. Flasken skulle gjenspeile kjenneren Wongraven, samtidig som den var autoritær, enkel og minimalistisk.

Symbolet på flasken er sammensatt fra W-en fra Wongraven og et gammelt norrønt symbol. Valknuten symboliserer styrke, og ble tidligere brukt om krigere som var klare for å dø i krigen.

(snudd opp-ned for å være en W)

Samtidig som Wongraven ville si at han gjorde alt for å satse på Champagnen sin, skulle det også være klasse over det hele. Det har kommet i form av rene linjer og elementer i gulltrykk.
Utarbeidelse av Champagne etikett gjøres etter strenge retningslinjer fra produsenten av Champagne i Frankriket.

WONGRAVEN CHAMPAGNE Sigurd Wongraven er for mange kjent som vokalist i Satyricon. Men han er også utdannet i vinfaget. Og når han lager Champagne, skulle hans kunnskap på det området skal være tydelig. Wongraven har produsert en av de mest kritikerroste champagnene de siste årene. Flasken skulle gjenspeile kjenneren Wongraven, samtidig som den var autoritær, enkel og minimalistisk. Symbolet på flasken er sammensatt fra W-en fra Wongraven og et gammelt norrønt symbol. Valknuten symboliserer styrke, og ble tidligere brukt om krigere som var klare for å dø i krigen. (snudd opp-ned for å være en W) Samtidig som Wongraven ville si at han gjorde alt for å satse på Champagnen sin, skulle det også være klasse over det hele. Det har kommet i form av rene linjer og elementer i gulltrykk. Utarbeidelse av Champagne etikett gjøres etter strenge retningslinjer fra produsenten av Champagne i Frankriket.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.