Stolthet og fordom

Arbeid av Tank Design Oslo

Så du trodde ungdomsskolen er den samme i dag som da du gikk der? Neppe, i allefall om du er født før det glade 80-tall.

Men det er likevel et stykke igjen før alt undervisningsopplegg egner seg som reality-serie på NRK eller TV Norge. Men dette ønsker Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet å gjøre noe med.

For første gang på 40 år finnes det nå en egen Stortingsmelding om ungdomstrinnet. Kokt ned er hovedbudskapet at elevene skal få motivasjon og mestring og bedre læring gjennom mer praktisk og variert undervisning. Utdanningsdirektoratet ønsket en inspirasjonsfilm til satsningen og alle som jobber på ungdomstrinnet.

Målet med filmen har vært å få lærerne til å huske hvorfor de ble lærere, skape stolthet for jobben og vise at læreryrket er i kontinuerlig utvikling. Vi håper filmen vil bidra til at den enkelte lærer ser sin kraft, muligheter og betydning – og selvfølgelig gi mer praktisk og variert undervisning i hvert klasserom! 

Og noe tyder på at vi har truffet: I skrivende stund er filmen sett av 6.000 personer og tilbakemeldingene på Facebook er veldig positive, se: http://www.facebook.com/photo.php?v=10151465513776391#!/photo.php?v=10151465513776391.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.