Yummypedia — All verdens godsaker!

Arbeid av Holidesign og Lemonade

På Yummypedia kan du sammen med Deli de Luca og andre verdensmatentusiaster dykke ned i skatter fra verdens uendelig store (og ganske sprø) utvalg av godis.

Deli de Luca presenterer: Yummypedia. Et sted for å samle all verdens godsaker.

Siden Deli de Luca åpnet sin første butikk i 2003 har de jaktet etter spennende og smakfulle produkter fra inn og utland. Når de første kundene tok steget over dørterskelen i april 2003 kunne de finne deilige kaker fra USA, Skittles, Mountain Dew, Cupcakes m.m i butikkhyllene. 

Det ligger i Deli de Luca sitt DNA å være nysjerrige. De er verdensmatentusiaster, og dette har smittet over til kundene deres. 

For å engasjere kundene sine ytteligere i jakten etter all verdens godsaker, og ikke minst vise konkurrentene hvem som finner hva først, lanserer Deli de Luca nå Yummypedia. Et sted hvor fansen kan kartlegge produkter fra alle verdens kanter. 

De mest populære produktene vil Deli de Luca forsøke å ta inn i butikkene sine.

«Løsningen er laget slik at alle kan bidra med oppdagelser fra hvor som helst i hele verden. Dette gir en unik innsikt på hva som er populært — og ikke minst er det gøy for kundene å bidra i jakten.» sier Ida Johnsen, kundeansvarlig i Lemonade.

«Og tanken er at vi på sikt vil få en unik oversikt over kule produkter fra alle verdens kanter.»

De mest engasjerte kundene vil kunne vinne reiser til steder de aldri har vært før ved å bidra til å kartlegge godsaker over hele verden.

«Dette er ikke en kampanjeløsning. Det er en tjeneste fra Deli de Luca som skal vokse seg større og bedre. Det vi har laget er en slags absolutt minimum-løsning (MVP), som skal videreutvikles dersom det viser seg å være populært blant Deli-fansen.» forteller Mats André, konseptutvikler i Lemonade.

Løsningen er laget i et samarbeid mellom Holi Design, Lemonade og Funkbit og ble lansert 1. februar.

Sjekk ut løsningen på http://yummypedia.no. Ta gjerne en snartitt innom de nye nettsidene til Deli de Luca også; http://delideluca.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.