Jakten på de beste stalltipsene

Arbeid av McCann Oslo

Nå skal nordmenn få øynene opp for hvor enkelt og spennende det er å spille på hest.

[Vi opplever midlertidige problemer med avspillingene av filmene, særlig i Firefox. Du kan også se filmene på vår YouTube-kanal, begynn med den som heter «Lyntoto hovedfilm», film nr. 6 fra toppen.] 

Rikstoto ruller i disse dager ut sitt nye reklamekonsept for V75 Lyntoto. Det hele utspiller seg på travbanen der vi får se actionfylte travscener ispedd mer eller mindre naturtro spioners forsøk på å få fatt de beste stalltipsene. Det er laget i alt seks filmer, én profilfilm samt fem korte filmer som tar for seg forskjellige spillmuligheter Rikstoto byr på gjennom sesongen.  

I tillegg til filmene er det også laget kampanjemateriell til radio, digitalt samt alle Rikstotos egne flater.  

– Selv om det fortsatt er pengepremier som vil være den største driveren er det på tide å vise frem mer av det unike produktet vårt. Det synes jeg virkelig vi har fått til nå og det vil glede våre lojale spillere og forhåpentligvis trygge nysgjerrigheten til de som enda ikke har spilt på hest før, sier markedssjef Lisbeth Bjerknes i Rikstoto.  

Lyntoto er spillet du ikke trenger å skaffe stalltips for å spille. Her bestemmer du kun hvor mye du vil spille for, så velges det automatisk ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Det er McCann Oslo som står bak konseptet. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.