Sangfugl i kaffereklame

Arbeid av BUG

Bergens-musikeren Nathalie Nordnes (28) er aktuell både som sanger og skuespiller i Frieles siste reklamefilm, der hun reklamerer for espressokapsler.

Mandag begynner en ny reklamefilm fra Friele å rulle over skjermene. Ofte er det erkebergenser Herman Friele selv vi møter i Kaffehuset Frieles filmer. Denne gangen er det imidlertid Natalie Nordnes som spiller hovedrollen. I filmen reklameres det for Frieles nye diAmore-espressokapsler, som nylig ble lansert i dagligvare- og elektrohandelen. Folk kan dermed kjøpe kapsler som benyttes i Nespresso kaffemaskiner når de handler andre dagligvarer.

Myk bergenser, kjekk italiener

Nathalie Nordnes spiller hovedrollen også på lydsiden, med låten «Tonight» fra albumet «N.N» fra 2011. I filmen akkompagneres hun foran peisbålet av den italienske kjekkasen Yurj Buzzi og to kopper Friele-espresso.

– Det er første gang jeg har spilt inn reklamefilm, og det har vært kjempegøy, sier Nathalie Nordnes, som også pryder Frieles butikkmateriell og store utendørsplakater for diAmore.

Filmene som starter på TV2 og ulike nettaviser i dag er produsert av BUG ved Lars Erik Ørgersen, som har hatt med seg med regissør Kristian Berg og fotograf Sjur Aarthun bak kamera.

– Det var veldig kult å jobbe med Natalie og Yurj. Kjemien de to imellom passet stemningen vi var ute etter perfekt, sier regissør Kristian Berg.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.