Aksel Lund Svindal er Möllers nye fjes

Arbeid av TRY

Den norske superalpinisten er vokst opp med Möllers tran. Nå blir han den kjente merkevarens ambassadør og ansikt utad.

Aksel Lund Svindal er en av verdens beste alpinister og et stort OL-håp foran neste års vinter-OL. I alle år har han tatt tran, og derfor var det helt naturlig for han å fronte Möllers Tran.

– Jeg har tatt Möllers Tran helt siden jeg var liten. Tran er så solid og tradisjonsrikt, det bidrar til å holde deg frisk. Jeg er ingen hokus pokus-type som har troa på ting som lover deg mer enn du får. Derfor tar jeg tran, sier Lund Svindal. 

Perfekt ambassadør

Utover høsten vil han prege TV-skjermene med et sporty blikk og det velkjente budskapet fra Möllers om at det finnes ingen snarvei til god helse. 

– For oss er Aksel den perfekte ambassadør. Han er et stort forbilde for folk i alle aldre med sitt aktive og vinnende vesen. Samtidig har Aksel en sunn livsstil som passer veldig bra sammen med Möllers, sier Anette Liavik, markedssjef i Axellus.

Ny og bedre

Samtidig som Aksel introduseres som ny sponsor blir Möllers Tran ny og bedre. Som en del av Möllers kvalitetsprogram har vi nå mer av de naturlige antioksidantene som beskytter de sunne omega-3 fettsyrene i produktet bedre. I tillegg vil den bevisste forbruker se at den grønne flasken og designet er fornyet og har fått en ny look.

– Flasken har vært uforandret i mer enn 40 år, men nå har vi dristet oss til å endre på den. Tranflasken er fortsatt lett å kjenne igjen, men den er blitt enda mer robust og lett å holde i. Designet på flasken skal understreke tranens naturlighet og gode kvalitet, sier Liavik.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.