Identitet som skinner

Arbeid av Tibe T Reklamebyrå

Fra nisjebutikk til større lokaler med ny visuell identitet.

Shine er en motebutikk for kvinner i Trondheim som er eid og drevet av franske Charlotte de Stael Von Holstein – som har bakgrunn som designer og stylist fra Paris. I tillegg til butikken i Trondheim, har Shine en nettbutikk og er godt kjent i motemiljøene landet rundt. Shine har i mange år eksistert som en liten nisjebutikk i Trondheims moteverden, men i 2013 ble drømmen om å gjøre Shine til noe større realisert. 

Butikken skulle flytte til nye og større lokaler, og ønsket samtidig å justere profilen sin slik at de ble mer attraktive for et større publikum. Vi ble kontaktet for å bistå i omprofileringen – noe som resulterte i et komplett nytt identitetsdesign tatt ut i alle elementer fra logo, skilter og forretningstrykksaker til innpakningspapir, poser og annonsemateriell.

Fransk-russisk avstamming

Charlotte ønsket å vise frem mer av sin bakgrunn og familiehistorie i den nye identiteten. Hun har fransk/russisk avstamming fra en aristokratisk familie, og er barnebarn av en anerkjent fransk maler. Vi ble enige om å la denne bakgrunnen skinne tydelig igjennom slik at nye Shine kunne fremstå med en enda tydeligere identitet og skille seg ytterligere fra konkurrentene i Trondheim. Inspirasjonen til logo er hentet fra familiens våpenskjold og fargene er etter inspirasjon fra farfarens malerkunst. Vi ønsket også å få frem et tydelig fashionfokus – som blant annet ble ivaretatt gjennom å sette sammen en kvinnesilhuett som kan brukes på ulike måter fra en fysisk skulptur til illustrasjon på silkepapir etc. 

Arbeidet er publisert i Trondheim i og rundt butikken og i ulikt annonsemateriell, men også nasjonalt på nettside, facebookside og i nettbutikk. Det er også annonsert nasjonalt i ulike fashionmagasiner, som blant annet Costume.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.