Selv om ingen andre ser det

Arbeid av Itera Gazette

En kampanje rettet mot unge mennesker som blir utsatt for overgrep, og deres pårørende, for å minne om at det finnes hjelp.

Disse plakatene henger rundt i bybildet i Oslo nå. De er del av en bevissthetskampanje på vegne av overgrepsmottaket ved legevakten i Oslo. Kampanjen er rettet mot unge mennesker som blir utsatt for overgrep, og deres pårørende, for å minne om at det finnes hjelp. 

Kampanjen går som boards, plakater og annonser, blant annet med en helside i neste Natt&Dag. Noen av boardsene er «fysiske», det vil si at papiret faktisk er krøllet, og hvor krøllene symboliserer de fysiske og mentale overgrepene Overgrepsmottaket ønsker å bekjempe. Kampanjen er også laget i engelsk versjon som går som plakater i Gamlebyen, på Grønland og Grünerløkka. 

– Vi setter pris på å få være med på å belyse et så viktig og alvorlig tema og håper den er med på å hjelpe, sier teamet fra Itera, Børge, Kathrine, Mette og Kristian.


Kommentarer

Erik Heisholt

Executive Creative Director & Founder i HEISHOLT INC

4 år, 2 måneder siden

Med fare for å bli oppfattet som en surpomp: http://anti.as/projects/procenter

4 år, 2 måneder siden

Idéen ble presentert for Overgrepsmottaket/Helseetaten i september 2013, men kampanjen ble av noen praktiske årsaker ikke lansert før nå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.