Lad opp til e-Golf

Arbeid av TRY og TRY Apt

Volkswagen og Try/Apt er ute med stor kampanje hvor man bruker mobilens ladefunksjon på en helt ny måte. Ved å lade mobilen, kan du vinne en e-Golf.

– Vi ønsker å vise at det å kjøre og lade en e-Golf er like ukomplisert som å lade mobilen, sier en av kreatørene i Try/Apt, Torkild Jarnholt.

Konkurransen foregår slik at hver gang du lader mobilen, får du et lodd. Det er også mulig å få bonuslodd ved å bestille prøvekjøring og dele kampanjen på sosiale medier. Hver gang du lader vil du også få servert én produktfordel ved e-Golfen.

– Vi vet at mange setter mobilen til lading på kvelden, og det er ikke dumt at det siste de tenker på før de sovner er bilen vår. Noen vil sikkert også drømme om e-Golf, og én vil faktisk få drømmen sin oppfylt, sier markedssjefen i Volkswagen Personbil, Tor Anton Bjørge.

Kampanjen varer til 24. august og en heldig vinner har da ladet seg til en splitter ny e-Golf til en verdi av 260.000.

– Det er mye snakk om «Mobile first». Dette er en kampanje som virkelig er mobildrevet. Men kampanjen består også av en rekke andre kanaler som jobber tett sammen, både digitale og mer tradisjonelle kanaler, sier konsulent i Try/Apt, Morten Polmar.

I tillegg til en egen lade-app, består kampanjen også av nettbannere, tv-reklame, utendørs, sosiale medier, osv.

Reklamefilmen og animasjonene til appen er i sin helhet produsert i Try/Apts motionavdeling, mens appen er utviklet hos Try/Apt i samarbeid med Notch.

Appen «VW lade» er tilgjengelig hos App Store og Google play og er allerede blant de mest nedlastede appene i Norge.

Kommentarer

Håvard Haukeberg

5 år, 5 måneder siden

Hvorfor er denne også ikke på Windows Phone? Jeg bruker bil også!

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.