Tilbyr vaskeekte New York-drosje i Norge

Arbeid av Los & Co

I august kan du bli hentet av en ekte New York-drosje og kjørt til det amerikanske pizza-stedet Peppes i din egen by.

– Vi har hentet tre originale New York-drosjer som normalt går i trafikk på Manhattan, Bronx og Harlem, sier Thomas Grotle i Peppes Pizza.


Den amerikanske TV-stasjonen Fox News kåret tidligere i år Peppes Pizza til den femte beste pizza-kjeden utenfor Amerika. Peppes feirer dette med ny pizzameny fra New York. 
15 tettsteder


Taxi-sjåførene Gary Rosen, David Graves og Julious Boone har til sammen kjørt mer enn 40 år opp og ned Manhattan i de ikoniske gule New York-drosjene. I høst får 15 norske tettsteder besøk av sjåførene og bilene. 


– Dette er et lite stykke New York i Norge. Vi ønsker å gjøre stas på kundene våre, sier Grotle. 
Drosjene begynner ferden i Oslo den 23. august og avslutter Norges-turneen 5. september i Tromsø. 


Clinton i baksetet

Selv om både trafikken og kjendisene i baksetet kan være lunefulle en lørdags kveld på 5th Avenue, kan det likevel ikke måle seg mot oppdraget de amerikanske drosjesjåførene nå står overfor. 

– Glade mennesker, svarer Rosen på spørsmål hva han vet om Norge. Sjåfør Julious Boone har utgitt sin egen bok om livet bak rattet i metropolen «New York City taxi Tales». Nå står Norge på menyen. 


– Dette blir et eventyr, sier mannen som bor i Harlem og har kjør 
Rosen har blant annet hatt president-datter Chelsea Clinton i baksetet i sin drosje.t drosje i New York siden han var 19 år gammel. 

Del av arven til Peppes


Det var Peppes Pizza som introduserte amerikansk pizza for nordmenn. Ekteparet Louis og Anne Jordan emigrerte til Norge og åpnet sin første restaurant på Solli Plass i Oslo helt tilbake i 1970. Etter 44 år i landet ønsker kjeden å vise New Style Pizza. 

– Peppes er noe annet i dag enn da Louis og Anne spikret opp menyen, men for oss er det viktig å ta vare på arven som pioneren innen amerikansk pizza i Norge, sier Grotle. 


Bestill din egen taxi på Internett


På nettstedet https://newyork.peppes.no kan man bestille sin egen drosjetur, med tre venner, for å prøvesmake den nye pizza-linjen fra New York. På nettstedet kan du også se videointervjuer med de tre New York-sjåførene.


– Vi tror dette blir en morsom happening i vennegjengen å bli hentet av en gul New York-drosje i byen du bor, og ikke minst gleder vi oss til å se alle de fine bildene når et New York-ikon skal rulle gjennom norsk natur, sier Grotle. 

Kampanjen støttes av en større viral kampanje.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.