Stillest stand har dypest grunn

Arbeid av Fasett

Fasett står bak olje- og gasselskapet TOTALs tilstedeværelse på årets ONS-messe i Stavanger.

Kommunikasjonsarbeidet for landets nest største olje- og gasselskap, TOTAL, er basert på at det som er ærlig også er interessant. ONS 2014 var intet unntak. Besøkende ble møtt med et rolig ytre og fulgt opp av rikt innhold. 

TOTAL E&P Norge er et selskap med store ting på gang, noe som er blitt kommunisert bredt i flere kanaler. I arbeidet med selskapets tilstedeværelse på ONS 2014, ønsket vi å gå enda nærmere inn på hva TOTAL mener når de sier at de har store ting på gang.  

– Bredden og graden av aktivitet på sokkelen var et naturlig fokus i dette arbeidet. Men i tillegg er også arbeidskultur og -metode en stor del av hvem TOTAL er. Hvordan de løser teknologiske utfordringer og ikke minst hvem som løser dem, menneskene bak, sier daglig leder og rådgiver Pål Hjorth Berge i Fasett. 

Resultatet ble en åpen og imøtekommende stand uten forstyrrende elementer, som tilrettela for møter mellom besøkende og medarbeidere i TOTAL. De 120 kvadratmeterne ble delt inn i tre definerte soner, samtidig som ingenting av tekniske «støttehjul» skulle komme i veien for personlig kontakt og direkte dialog mellom besøkende og TOTAL-medarbeidere på standen:

  • Bakveggen, som viser bredden i TOTAL sitt engasjement på den norske sokkelen, med oversikt over aktivitet og lisenser. Inspirert av havbunn og stillhet ble de matte, sorte flatene gjennomgående for standen, og ga et nødvendig pusterom i en utstillingshall som generelt sett er pepret med informasjon. 
  • Møterommet, som med sin form og særegne plassering er en løst teknologiutfordring i seg selv, og som dermed viser engineering i praksis. Plasseringen på øvre nivå ga en sone for mer private samtaler, samtidig som glassvegger åpnet opp for den øvrige aktiviteten på standen og i hallen for øvrig.
  • Møteplassen, med kuber og sittegrupper som ga rom for kortere dialog og lengre samtaler, og der en ny applikasjon ga mulighet til å gå i dybden. Det digitale verktøyet ga visuell støtte til samtalene, slik at TOTAL fikk anledning til å vise innovasjon og teknologiutfordringer selskapet har løst, med Martin Linge-utbyggingen som eksempel.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.