DNB Eiendom gjør det enklere å selge bolig

Arbeid av JCP PR & Advertising

DNB Eiendom lanserer et digitalt verktøy som skal hjelpe boligselgeren å enklere komme i gang med boligsalgsprosessen.

DNB Eiendom er den eiendomsmegleren i Norge som har det største boligkjøperregisteret. Potensialet i en slik USP er stor, men boligkjøperregisteret har hittil ikke vært synlig for veldig mange andre enn DNB Eiendoms egne meglere. Samtidig er nyttig informasjon om markedet for boligselgeren svært fragmentert, fra flere kilder rundt omkring på nettet. Det har rett og slett ikke vært så enkelt å tilegne seg god informasjon og kunnskap om boligsalg for boligselgeren.

– Vår erfaring er at stadig flere boligselgere strekker seg langt for å skaffe seg mest mulig informasjon før salgsprosessen settes i gang, sier Terje Halvorsen, administrerende direktør i DNB Eiendom.

På DNB Snart Solgt kan alle selv sjekke hvor mange potensielle kjøpere DNB Eiendom har til akkurat din bolig, prisøkning i ditt område og annen nyttig informasjon. DNB Snart Solgt gjør det rett og slett enklere å forutse hva et boligsalg kan bety for den enkelte boligselger hvis DNB Eiendom og Norges største boligkjøperregister står bak, sier Paul Little, kreativ leder i JCP Ignite.

Se mer på dnbsnartsolgt.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.