Lilleborg gjør ansiktsløft

Arbeid av ANTI

ANTI har på oppdrag fra Lilleborg designet forpakningen til deres nye hudpleieprodukt Aqua Derma.

Lilleborg lanserer i disse dager deres største satsning siden 2002 og ANTI har utviklet identitet og forpakning for produktserien. Produktserien blir å finne i både apotek, dagligvare og faghandel.

Med denne satsningen har Orkla-sjef Peter Ruzicka og Senior Brand Manager Kristina Velgaard satt seg mål om å utkonkurrere L’Oreal på hudpleieprodukter i løpet av et år.

— Med Aqua Derma har vi satt oss høye, men realistiske mål allerede første året. Våre forbrukertester av produktserien og hvordan produktet står frem i hyllen viser en av de beste resultatene vi til nå har hatt på en nylansering. Dette har vi meget god tro på og vi har hatt en svært god prosess med ANTI, sier Velgaard.

– Det at Aqua Derma er Lilleborg sin største satsning siden 2002, gjør det spesielt morsomt at de valgte oss til denne viktige jobben. Vi har fått en god strategisk forankring i produktets egenskaper og mål opp mot hvordan forbrukers handlemønster i butikk, apotek og faghandel er. Vi håper vi kan bidra til at Lilleborg når sine krevende mål når produktserien nå kommer for fullt i butikkene, sier daglig leder i ANTI, Kenneth Pedersen.

For at produktene skal ha en tydelig relasjon til hverandre i dagligvarehylla, er det viktig med et sterkt seriepreg. Ofte blir produktene plassert spredt i butikken etter tema og det er da viktig med et design som binder disse til hverandre. ANTI har lagt dette til grunn i designprosessen og utformet en forpakning som knytter produktene sammen ved hjelp av tydlige elementer, som farge og bølgestriper.

— Bølgestripene gir assosiasjoner til vann og i kombinasjon med store hvite flater, gir dette et rent og mildt uttrykk. Et kvalitetsstempel for innhold er satt i en kontrastfarge for å poengtere viktigheten av ingredienskravene, sier senior designer i ANTI, Mari Oshaug.

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.