Nytt utstillingsvindu for Tinagent

Arbeid av ANTI

Fotografagenturet Tinagent lanserer i dag sin nye nettside.

Tradisjonen tro er det ANTIs designavdeling som har fått i oppdrag å feinschmecke Tinagents utstillingsvindu, som på enklest og best mulig måte skal representere fotografenes film- og fotoportfolioer.

– Vi leverte en ganske heavy brief, sier Maren Bervell i Tinagent. 

– Det var viktig å understreke at nettsiden så klabert skal fungere som et visningssted og en plattform for ti vidt forskjellige fotografiske uttrykk, men den skal også kunne brukes som et verktøy for kunder og kreatører. Referansene vi leverte til ANTI var ganske tunge, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi kunnet forestille meg at designerne skulle kontre med blink allerede på første presentasjon. Designerne forstod umiddelbart hvor vi ville, og samarbeidet har overgått alle forventninger.

Det er Magnus Henriksen som har vært designansvarlig på prosjektet. Med seg på laget har han hatt grafisk designer Joakim Grønli, prosjektleder Janicke Sæther og kreativ leder Kjetil Wold. Modulez har skrevet koden til den nye siden, som har fått beholde mange av sine gamle finesser; muligheten til å laste ned skissebilder, lese nyheter og fortape seg i fotografi, og Tinagent ønsker i tillegg å vise at enkelte av fotografene også gjør regi på mindre filmproduksjoner, hvilket kommer bedre frem i det nye designet. I januar annonserte dessuten agenturet at de har signert med Thomas Qvale og Andreas Kleiberg, som endelig kan vise sine arbeider sammen med resten av sine kolleger. 

– Vi er strålende fornøyd med den nye løsningen, forteller Tina Holth og Cathrine Sigurdsen i Tinagent. 

– ANTI har gjort et glitrende stykke arbeid, og fotografene har fått en side som yter både bilder og film rettferdighet. Helt rått!

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.