Risikerer ballene for Infinitum

Arbeid av ANTI

Infinitum og Terje Håkonsen oppfordrer påskefolket til å ta med seg panten. Samtidig vil de at du plukker opp noen miljøtips gjennom T-Race.

Infinitum, som står bak panteordningen i Norge, oppfordrer påskefolket til å huske og ta med seg panten sin samtidig som de kan plukke opp noen miljøtips gjennom T-Race, et irriterende vanedannende mobilspill med Terje Håkonsen i hovedrollen som miljøforkjemper. 

T-Race lastes ned på App Store og Google Play.

Mange husker vel hytteliv i påsken og den velkjente bob-banen man bygde. Hadde man ikke en bob, brukte man flasker med snø i. Vi tok med oss Terje og Filip fra Field Production (mannen bak «Supervention») og gikk ut og lekte oss i snøen. Der bygde vi en sinnssyk lang bob-bane hvor Terje kjører om kapp med en flaske for å få den trygt i havn, ja nettopp, i pantehullet/panteboksen.

Midt i løypa la vi inn en, på snowboardspråket «epic scene», aldri sett i bob-bane sammenheng før, hvor Terje risikerer ballene sine i et fartsfylt stunt. «Pure fun», men med ett viktig budskap: «Pant alt. Det har en verdi».

I tilegg ønsker Terje å inspirere alle til selv og gå ut i snøen og bygge en flaskebob-bane i påsken. Legg ut hashtaggen #flaskebob og vinn premier, inkludert et signert snowboard fra Terje.

Nerdete fun fact: Terjes første logo var av en katt, han er kjent som «The Sprocking Cat», siden han alltid landet på beina, så vi tenkte at vi ikke kunne gjøre annet enn å leie inn en proff cat som «handmodel» til å kickstarte moroa.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.