Sprer glede på 150-årsjubileet

Arbeid av McCann Oslo

McCann Oslo og Røde Kors lanserer kampanjen «150 veier til et varmere samfunn», 150 tips og triks til å spre positivitet i hverdagen.

Røde Kors i Norge har en uttalt fanesak: å bidra til å skape et varmere samfunn. I forbindelse med 150-årsjubileet deres og den internasjonale Røde Kors-dagen skal de vise landet hvor enkelt akkurat det kan være.

– Det er ikke nødvendigvis så mye som skal til for å spre litt glede i hverdagen! Bare det å smile til noen som går forbi eller å slå av en prat med en fremmed er gode eksempler på små, men viktige veier til mål, sier Ellen Johnsen, prosjektleder i Røde Kors. 

På kampanjesiden www.rødekors.no/150 skal de samle 150 forskjellige tips til hvordan man kan bidra. Noen av forslagene blir offentliggjort på utradisjonelle og overraskende publiseringsplattformer rundt om i hele landet. 

– Vi har laget alt fra kaffekopper og sjokolader til store veggmalerier, fotomontasjer og parkbenker som oppfordrer til ulike gode gjerninger. I tillegg har vi laget et lite knippe filmer med god hjelp av fotograf og regissør Sigve Aspelund fra Tinagent, sier kreatør i McCann Oslo, Jonathan Aglen. 


Først ut i rekka er filmen «High Five». Hvem som helst kan bidra med sitt eget tips, eller rett og slett velge en av de gode gjerningene fra kampanjesiden eller Røde Kors’ facebooksider

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.