Et nesten magisk musikkinstrument

Arbeid av Futatsu Industries

OBOS og Futatsu Industries lot en uforvarende engelskmann utforske obofenomenet som konsept for sine nye informasjonsfilmer på nett og kino.

OBOS blir på engelsk til oboes, oboer. Dette instrumentet har ingen spesielt stor appell eller fanskare, men når du i Norge bla får forkjøpsrett på boliger og rabatt i operaen, synes oboentusiast Arthur Reed det var verdt å undersøke nærmere.  

OBOS tilbyr sine medlemmer mange fordeler, men det er ikke alltid like enkelt å ramse disse opp på en motiverende og budsjetteffektiv måte. Derfor valgte OBOS og Futatsu Industries å la en uforvarende engelskmann utforske obofenomenet som konsept for sine nye informasjonsfilmer på nett og kino.

Istedenfor å lage en vanlig infomercial med en slapp skuespillerstemme og litt halvveis motiverte bilder av bank, forsikring, kulturtilbud og boliger, syntes OBOS og byrået at en engelsk gentleman med en spesiell interesse for treblåsere og særlig oboer ville gjøre det mer interessant. OBOS har tidligere latt både hjemmeboende italienere og rike amerikanere fått uttale seg om OBOS. 

Anders Pedersen fra Futatsu Industries har regissert filmene, med Tor Markus Iden som produsent.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.