Tar kampen om pensjon på Facebook

Arbeid av TRY

Fagforbundet med ny film som forklarer konsekvenser rundt privatisering og pensjon.

Ansvarlig rådgiver for prosjektet er Lina Aas-Eng. Hun forteller at filmen er en opplysningsfilm om et komplisert tema for å forklare konsekvensene  rundt privatisering av offentlige institusjoner.

– Konsekvensene for pensjon når en arbeidsplass konkurranseutsetter er et tema som berører mange, men som er kan være komplisert og vanskelig å sette seg inn i. Vi har derfor ønsket å gjøre dette enklere å forstå. Animasjonsfilm er en god måte å visualisere dette på.

Så langt har mange ønsket å se store deler av filmen, Facebook gjør det mulig for oss å målrette mot de dette angår og video er et format som prioriteres på Facebook. 

– For oss i TRY og Apt er det interessant å jobbe med denne type kunder som står ovenfor et skifte når det gjelder å utnytte medietekniske løsninger for å treffe sitt publikum. 

Digitale muligheter 

Rådgiveren mener det er spennende å  se hvordan flere nå får øynene opp for hvordan man kan kombinere nye formater og målretning slik at flere nås. På denne måten kan aktører som Fagforbundet nå det aktuelle publikumet på en god måte.

Til stede på flere plattformer

For ansvarlig hos kunde Nils Fredrik Hansen i Fagforbundet, er det helt nødvendig å benytte seg av de sosiale plattformene der folk er. 

– Pensjon er et viktig tema, men kan være vanskelig å forstå. Det er derfor en nøkkelfaktor for oss å benytte visuelle grep og riktig målretting for å få budskapet ut. Det er positivt for oss å se at så mange har sett så store deler av filmen og opplever at den presenteres på en forståelig måte. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.