Veidekke går nye veier

Arbeid av Dinamo

En kunnskapstest og Hasse Hope skal bidra til flere søkere og økt kunnskap i Veidekkes nye rekrutteringskampanje, rettet mot studenter og unge ingeniører.

Kampen om de beste hodene er tøff. Det gjelder også blant nyutdannede ingeniører. Og selv om Veidekke alltid har blitt ansett som en attraktiv arbeidsplass, betyr ikke det at de beste søkerne kommer av seg selv. Som et ledd i rekrutteringsarbeidet lanserer derfor Veidekke en kampanje som skal trigge potensielle søkere, engasjere alle som er opptatt av ingeniørfaget, samt øke kunnskapen om Veidekke som entreprenør og boligutvikler. 

Kommunikasjonsdirektør Grete Ingeborg Nykkelmo er sikker på at Veidekke har enda mer å hente gjennom å bygge kunnskap om Veidekkes virksomhet.

– Vi har utviklet en kampanje som på en uhøytidelig måte får frem bredden i virksomheten vår og tyngden i fagkunnskapen vi representerer. Gjennom kampanjen gir vi folk muligheten til å teste sin egen fagkunnskap opp mot fire av våre signalprosjekter, sier Nykkelmo. 

Hun forteller at kampanjen i høst blir gjennomført i Norge, og at det basert på resultatene her er aktuelt å kjøre tilsvarende kampanje i Sverige.

Har du det som skal til? 

På kampanjesiden sammenbyggervi.no vil man kunne prøve ut sine ingeniørkunnskaper gjennom fire ulike tester. Prosjektene som blir trukket frem i kampanjen er Holmenkollen skiarena, operabygget, Hardangerbrua og bydel Nye Lilleby i Trondheim. Disse prosjektene representerer på mange måter spennet i hva man kan være med på som ingeniør i Veidekke. Det er dessuten ikke helt tilfeldig at tre av fire prosjekter er såkalte signalbygg.

– Vi vet at Veidekke har en veldig god posisjon i bransjen. Samtidig er det mange som ikke kjenner deres aktivitet innen bygg- og boligområdet. Dette gjelder også studenter og arbeidende ingeniører. Vi håper at kampanjen på en engasjerende måte vil vise bredden i Veidekke og hvor mange spennende arbeidsoppgaver en kan vente seg som trainee, sier Heidi Holm, kundeansvarlig i Dinamo.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.