Heisholt Inc promoterer Uroens Kokebok

Arbeid av HEISHOLT INC

I samarbeid med JCDecaux har Heisholt Inc kokt sammen en serie med boards for «Uroens Kokebok – 100 fristende forfattere portrettert av Christian Ketsjup».

Christian Kjelstrup har fått mye oppmerksomhet rundt sin «Uroens Bokhandel», som kun solgte én bok, «Uroens bok» av Fernando Pessoa. Så begynte den kjente forlagsredaktøren i Aschehoug og lage portretter av berømte norske og utenlandske forfattere, nålevende og avdøde, av mat. Han fikk stor oppmerksomhet rundt dette også på sosiale medier og i media, og bestemte seg for å samle 100 stykker i én bok, «Uroens Kokebok». Denne foreligger nå, og skal selges blant annet i en pop up-bokhandel i Kristian Augusts gate 7A fra 2.-4. desember.

I tillegg selges boken hos Tronsmo, og stilles ut i vinduet hos Norli. Piggvar Ambjørnsen, Tom Eggeland, Margaret Spinatwood og de 97 andre rekker akkurat julehandelen. 

– Kjelstrup har jobbet dag og natt med disse illustrasjonene, som er upretensiøse, sjarmerende, imponerende og morsomme. Hans illustrasjonsevner er formidable, og Uroens Kokebok er et overskuddsprosjekt som forteller noe om kreativitet og skaperglede. Bildene har han selv tatt på kjøkkenbenken med telefonen sin. Sammen med JCDecaux bidrar vi til synlighet og forhåpentligvis omtale, og har blant annet utviklet en mini-serie av utendørs boards, sier Erik Heisholt i Heisholt Inc.

Lanseringen har fått bred dekning i mediene. Se artikkel i Dagbladet fra lanseringen tirsdag. Du kan også lese intervju med forfatteren hos NRK og/eller innslaget på Kveldsnytt.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.