The Fintech Brief – Curated by BankAxept

Arbeid av Superblaise

The Fintech Brief er en kuratert plattform der vi samler det mest interessante og relevante innholdet for de i fintechindustrien.

Overgangen fra kontanter til digitale penger har revolusjonert fintechindustrien. Bankene befinner seg i en stor omveltning for første gang på svært lang tid. Finansnæringen sørger for ny og effektiv teknologiutvikling i hurtig tempo, som gjør håndtering av penger digitalt og mye enklere.  Det er mange spillere på banen med både bredt og snevert fokus. Noen måtte ta rollen om å samle all informasjon på et sted.

BankAxept er det nasjonale betalingssystemet i Norge, og de velger å ta ansvaret for å samle relevant innhold til de interesserte og involverte. BankAxept AS skal på forretningsmessig grunnlag utvikle nye betalingsløsninger i nye kanaler. Med andre ord, de følger nøye med på utviklingen i hele fintechindustrien, både for videreutvikling av egen virksomhet og for å tilby de beste tjenestene til sine eiere og kunder.

– Superblaise har en riktig forståelse for vårt forretningsområde og har den «gutsen» vi ser etter i et byråsamarbeid. Vi har vært vitne til et stort behov for TheFintechBrief.no og er veldig fornøyd med resultatet til nå. Vi tror at dette kommer til å være relevant i svært lang tid fremover, sier Narve Hansen, markedsdirektør i BankAxept. 

– Selv om vi jobber i bank, faktisk spesielt fordi vi jobber i bank, vet vi at de beste tingene i livet er gratis.

– Å få lov til å jobbe med BankAxept akkurat nå, er en oppgave vi setter veldig pris på. Det er utrolig moro å bistå en av Norges viktigste aktører innen betaling med å posisjonere seg og tydeliggjøre sitt budskap. Spesielt i disse tider hvor måten vi betaler på konstant er i endring, sier Preben Sander, strategisk rådgiver i Superblaise. 

Plattformen oppdateres hver dag, med nytt innhold som henviser til relevante artikler fra hele verden. 

Besøk TheFintechBrief.no og meld deg på nyhetsbrevet så du kan holde deg oppdatert.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.