Vi är AVARN

Arbeid av Superblaise

Etter 14 måneders arbeid, kan Superblaise endelig fortelle om prosessen med å endre svenske G4S til AVARN Security.

AVARN Security er en komplett sikkerhetsaktør for større bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor. Med ekte engasjement, kompetanse og innovasjon forsterker de sine kunders trygghet og konkurransekraft. AVARN Security er en del av Sector Alarm-konsernet. Takket være sine 3500 medarbeidere bidrar de gjennom jobben de gjør til et tryggere Sverige.

Superblaise har laget ny merkevare- og kommunikasjonsplattform, utviklet nytt navn og skapt en helt ny profil for selskapet etter at G4S ble kjøpt opp av Sector Alarm for snart 2 år siden. Strategiprosessen ble igangsatt for 14 måneder siden, og omfatter logo, fullstendig profil, eget pictogramsett, nettsider, applisering til trykksaker, bildekor, uniformer, kontorlokaler, skilting, sikkerhetsutstyr og alt annet som skal til for å kommunisere tydelig i et svært konkurransepreget marked. Så nå kan vi endelig si: Nu är vi AVARN Security – säkerhet och ansvarstagande i världsklass.

Dette har vært et sjeldent spennende prosjekt som vi føler oss heldige som får være med på. Kunden har vært modig og har våget å ta skrittet fullt ut i å modernisere både uttrykk og kommunikasjon. Derfor har vi samarbeidet med de flinkeste av de flinke, folk som representerer ulik faglig kompetanse. Teamet har i tillegg til Superblaise bestått av We Oslo, Stir og Kodebyraaet.

– Jeg er virkelig stolt over endelig å kunne vise verden at G4S har blitt til AVARN Security, med nytt navn, splitter ny profil og merkevare- og kommunikasjonsplattform. Det har vært en stor og omfattende prosess, med svært mange komplekse deler, som vi endelig er kommet i mål med. Vi opplever at samarbeidet med Superblaise er svært givende. Byrået har forstått hvem vi er, utfordringene vi har stått ovenfor og hva som er viktig for oss å kommunisere, både utad og internt, sier Erik Kocken Wennerholm, Managing Director i AVARN Security.

I tillegg er det laget en komplett digital designmanual der alle som arbeider med merkevaren kan finne og laste ned materiell de trenger i sin daglige jobb med profilen. Superblaise har også utviklet en fotobrief, slik at bildenes tone of voice enda bedre passer med overordnet profil.

Sjekk ut Avarns nye nettside på avarn.se.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.