Flytoget mobiliserer til Oslo Pride

Arbeid av Geelmuyden Kiese

Med en video som oppfordrer til å ikke kaste bort tid, tar Flytoget et større ansvar for å bringe folk til Oslo Pride.

– Vi har lang tradisjon for å støtte arrangementer som bidrar til at Oslo blir en enda bedre by å bo i. Oslo Pride er en fantastisk feiring av hovedstadens mangfold, og vi er stolte over å få lov til å være med å skape oppmerksomhet rundt dette viktige arrangementet, sier Ida Marie Fottland, kommunikasjonssjef i Flytoget.

Ifølge Fottland er samarbeidet et eksempel på Flytogets ønske om å skape positiv samfunnsendring ved å involvere seg aktivt i å nå mål sammen viktige aktører. Lars Arnesen, styreleder i Oslo Pride, er svært fornøyd med resultatet av samarbeidet. Han mener Flytogets aktive rolle og engasjement har gitt mange viktige lærdommer for fremtidige arrangementer.

– Flytogets engasjement og bidrag til synlighet for Oslo Pride er vi glade for. Synlighet, åpenhet og trygget for skeive liv er kjernen i vår ti dager lange festival. Det er noe Flytogets film aktivt er med å bidra til, og filmen gjør det på en fin og varm måte, sier Arnesen.

Samarbeidet mellom Flytoget og Oslo Pride har som mål å hylle mangfoldet i hovedstaden. Flytoget har tidligere samarbeidet med blant annet Turbandagen, som har som mål å gjøre Norge til verdens beste land å være annerledes i.

I tillegg til å lage rekrutteringsvideo skal Flytoget, i samarbeid med den argentinske artisten Facundo Marino komponere musikkstykket «Hjerterytmer», som en hyllest til kjærligheten mellom mennesker i alle former, farger og legninger. Låten lanseres under årets Oslo Pride.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.