Tilbake til havet

Arbeid av Creuna

Den gode, gamle avisannonsen ble benyttet til gangs da SalMar annonserte sin banebrytende løsning for lakseoppdrett.

SalMar har som første selskap i i Norge mottatt konsesjoner til å utvikle en havmerd. Konstruksjonen gjør det mulig å flytte oppdrett av laks fra fjorder og ut til havet, laksens naturlige habitat, noe som skal gi bedre laks og løse flere av utfordringene bransjen står ovenfor i dag. I samarbeid med landets ledende miljøer innen offshore- teknologi har selskapet brukt over en million timer i utviklingsfasen. Havmerden har en diameter på 110 meter og skal stå på 150 meters dyp.  

– SalMars løsning er banebrytende på veldig mange måter og  og markerer inngangen til en ny æra innen lakseoppdrett . Veien frem til å ta laksen tilbake til havet har vært lang, og mange har jobbet lenge og dedikert med å få all teknologien på plass. Derfor følte vi at også annonsen som forteller om den fortjener litt ekstra plass, forteller Petter Andersen, kreativt ansvarlig i Creuna.   

Løsningen ble kjørt som fem påfølgende helsider i landets ledende finansaviser; Dagens Næringslivs helgeutgave på sidene 3, 4, 5, 6 og 7 og i tirsdagens utgave Finansavisen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.