StartupLab frisker opp digitalt

Arbeid av Dekode

Dekode har laget de nye nettsidene til Norges største inkubator for teknologibaserte oppstartsbedrifter.

StartupLab er Norges største inkubator, med over 60 bedrifter og 130 talentfulle gründere på omtrent 3000 kvadratmeter. StartupLabs mål er å bidra til flere vekstkraftige teknologibedrifter. Tilbudet er en kombinasjon av kompetent miljø, fleksibelt arbeidssted, gratis rådgiving og tilgang på kapital oppstartsfasen.

Tiden var inne for å friske opp digitalt, og Dekode og Work fikk jobben. Det var fokus på å skape et mer tydelig inntrykk av hva StartupLab i virkeligheten er: En ung og pulserende aktør som jobber med viktig arbeid for å fremme norsk gründervirksomhet. I tillegg var det behov for å tydelig forklare og skille de tre hovedsøylene; Lab, Co-Lab og Fuel. Det hele skulle gjøres på to uker, hvilket var en veldig spennende utfordring for både oss og Work.

Med utgangspunkt i dette designet og utviklet vi en stilren og tydelig løsning med tydelige call to actions og fokus på etterlatt inntrykk. Eksempelvis via nye bilder og interaktive animasjoner som skaper en fremtidsrettet og teknologisk orientert «look and feel», uten å overdrive. Designer og utvikler satt sammen fra dag én og vi jobbet sammen med Work og kunden underveis.

I løpet av disse to ukene utvidet vi også fargepalettet, og fant nye fonter for web. For å sette stemningen og levere på målet om å virkelig vise hvem StartupLab er, fikk vi Kimm Saatvedt til å ta nye bilder, og tekstene på den nye nettsiden ble oppdatert av StartupLab og Work.

– Teamet hos Dekode fikk en kompleks utfordring som gikk ut på å få artikulert et bredt og sammensatt budskap på en enkel måte. Med tidsfrist på to uker, gjorde teamet et enestående arbeid helt fra konseptualisering til gjennomføring. Nesten mer imponert er jeg over hvordan de håndterte endringsforespørselene underveis. Dette er kvalitet som jeg typisk forbinder med vesentlig mer omfattende prosesser, sier Alexander Woxen i StartupLab.

Nettsiden har vunnet Site Of The Day hos Awwwards.com.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.