Fremdeles #ikkegreit

Arbeid av Oktan Oslo

Årets utgave avkampanjen #ikkegreit på vegne av ung.no og Bufetat. Hovedelementene i årets kampanje er tre musikkvideoer.

For andre gang har Oktan og Sheriff Film Company jobbet sammen på kampanjen #ikkegreit. Oppdragsgiver er ung.no og BufDir, og temaet for årets kampanje er festvoldtekt, bildespredning på nettet og kjærestevold. Tunge temaer, men også veldig spennende og ikke minst utfordrende for oss som jobber mot film og kommunikasjon. Målgruppen er unge mellom 15-20 år, så vi var svært glade over å kunne samarbeide med stjerneskuddet Julie Bergan og Warner Norge på dette prosjektet. Vi tror hennes musikalske uttrykk er midt i blinken for denne kampanjen. 

Filmer og annonser i sosiale medier 

Hovedelementene i årets kampanje er tre musikkvideoer. Produksjonen står Sheriff Film Company bak, med Alexander Halvorsen på regi. I tillegg vil ulike annonser spres på Facebook og Instagram. Både filmene og annonsene leder til relevante artikler på ung.no. Det visuelle formspråket er både estetisk vakkert og ganske rått. Alexander har klart å vise frem sider av en ungdomskultur som mange kan kjenne seg igjen i, tror vi. Uten å vifte for mye med en formanende pekefinger.

Besøket på ung.no har økt med 25 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. I går (07.02.17) slo vi rekorden for besøk på siden med 55.000 unike besøkende (pr. dag) Filmene har skapt en masse engasjement i målgruppen, og vi opplever at de treffer godt og riktig. Redaksjonen i ung.no er selvfølgelig storfornøyd med resultatet så langt!

Viktig å si at det er #ikkegreit

Den populære norske artisten Julie Bergan har lånt sin nyeste låt, «Blackout» til kampanjen. Hun mener temaene er viktige, og ønsker at flest mulig unge skal få nyttig informasjon fra ung.no

– Dette temaet kan være tabu å snakke om. Kanskje spesielt blant de unge som er blant de utsatte. Nettopp derfor er det viktig å sette lys på det, snakke om det og si at det ikke er greit, sier Bergan.

«Blackout» as performed by Julie Bergan, courtesy of Warner Music Norway AS
written by Bergan/Borgen/Haukaas/Södahl. Warner/Chappell Music Norway AS / Publishing Company Ten AB.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.