Heisholt Inc promoterer Flybussens nye rute via Bislett

Arbeid av HEISHOLT INC

20 unike boards startet vårkampanjen for å promotere ruten i nærmiljøene.

Tidligere i år åpnet Flybussen sin etterlengtede direkte rute til Oslo Lufthavn via Bislett, Aleksander Kiellands Plass og Hasle. I Påsken har 20 unike boards signert Heisholt Inc, startet vårkampanjen for å promotere ruten i nærmiljøene.

– Kampanjen handler om å kunne reise til reisen i ro, gå på bussen der du bor, og bli kjørt til døren til Oslo Lufthavn, og tilbake, uten mellomlandinger. Bor du langs ruten slipper du bytter og vandring, noe vi vet er en stor fordel, sier Harald Fleisje, Kommersiell Sjef i Norgesbuss som drifter Flybussens nye rute.

– Vi har designet én unik boards for hver holdeplass på den nye ruten, 20 stykker til sammen, med utgangspunkt i Ruters ruteplanlegger, så kan jo folk bestemme selv hvordan de ønsker å reise til og fra Oslo Lufthavn fra sin lokale holdeplass, sier Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc.

Kampanjen stod oppe i påsken, og fortsetter både utendørs og i andre medier utover våren og sommeren. Heisholt Inc. har jobbet med Flybussen siden høsten 2016. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.