Teamet i lomma

Arbeid av Heydays

Heydays har hjulpet Huddly finne seg selv før verdenslansering. Produktet er et intelligent høyoppløselig kamera til videomøter på tvers av ulike team.

Det norske teknologiselskapet består av folk med bakgrunn fra Tandberg/Cisco og de sender allerede sjokkbølger gjennom videokonferansemarkedet. Det intelligente kameraet leverer et vidvinkel-bilde i svært høy kvalitet, samtidig som softwaren er rigget for å utvides med masse spennende applikasjoner for effektive samarbeidsformer. I tillegg fungerer det direkte med alle de store videoplattformene som eksempelvis Skype og Appear.in. Perfekt for små selskaper med to-tre personer på ulike locations, til store internasjonale team som ønsker langt større fleksibilitet i hvor og hvordan møter holdes. 

Heydays har samarbeidet tett med Huddly-teamet det siste året, fra identitet, foto og UI, til utvikling av første emballasje. Kommunikasjonsplattformen er gjort i samarbeid med Maskinen. Det er Frost Produkt som står for produktdesignet, og selve kameraet produseres i Norge.

Det er de ulike møtene mellom mennesker og allsidigheten i måten produktet kan brukes på, som er grunntanken bak identiteten. Fra å presse folk inn bak en 15-tommer, til nå å kunne føle en langt større frihet i måten man møtes på digitalt.

– Det er et helt vannvittig kompetent team som jobber i Huddly og jeg er stolt over at Heydays tiltrekker seg slike samarbeidspartnere. Det er også stas at alt fra merkevaren, til produktdesign og ikke minst selve kameraproduksjonen gjøres i Norge, sier Mathias Hovet, Managing Partner i Heydays.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.