The Makeup Wakeup

Arbeid av Los & Co

Med The Makeup Wakeup oppfordrer AquaDerma kvinner til å droppe sminken og være stolte av sitt naturlige utseende, i en helt usminket og uretusjert kampanje.

Mange jenter bruker timevis på makeup tutorials på YouTube, der alt handler om å dekke til, rette opp og fremheve. «The Makeup Wakeup» skal være et usminket fjes utad, bokstavelig talt. 


– Vi ønsket å bruke sminkefjerneren AquaDerma wipes til å lette litt på sminkepresset. Rett og slett minne hverandre på at det er helt innafor å gå uten innimellom, forteller kreatørene Melissa Kristiansen og May Linn Michaelsen.


Kampanjen består av forskjellige filmsnutter, bilder og intervjuer til sosiale medier, der kvinnene viser sitt usminkede ansikt i samtaler om selvtillit. Alle bildene er uretusjerte, en forutsetning når AquaDerma skal fronte det naturlige.

– Det er ingen hemmelighet at skjønnhetsindustrien bør ta mer ansvar for hva vi eksponeres for. Det gjelder også for annonsører og vi som jobber med kommunikasjon, forteller konsulent i Los & Co, Benedicte Unhjem Johansen.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.