Ut i naturen med Bakehuset og DNT

Arbeid av Alle Gutta

Gjennom et nytt samarbeid, et nytt design og en ny reklamekampanje, knyttes brødserien Naturlig Sunt tett opp mot naturen.

Et sunt kosthold og fysisk aktivitet går hånd i hånd. Derfor var det naturlig for Bakehuset å starte et prosjekt i samarbeid med Den Norske Turistforening og Møllerens når brødserien Naturlig Sunt skulle relanseres. 

– Dette er en viktig satsing. Ikke bare fordi det er produkter vi er stolte av og som vi mener treffer på smak, men fordi det er produkter som bidrar i arbeidet for en bedre folkehelse, sier Gry Thomsen, markedsdirektør i Bakehuset.

Som vi vet anbefaler helsemyndighetene gjennom kostrådene mer grove kornprodukter. Et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold er bra for kroppen. For god helse anbefales det også å kombinere et sunt og variert kosthold med fysisk aktivitet.

Et naturlig matpakkevalg

Fra sine lokale bakerier baker Bakehuset sin Naturlig Sunt-serie, hvor alle brødene er fiberrike og grove eller ekstra grove, og inneholder lite fett, sukker og salt. Den Norske Turistforening kan bidra med inspirasjon og motivasjon til turer og fysisk aktivitet, hvor matpakken er en helt naturlig del.

– Sammen skal vi gjøre brødene i Naturlig Sunt-serien til et naturlig valg for gode og næringsrike matpakker, forklarer Thomsen.

Det er Alle Gutta Reklamebyrå som står bak både brødposedesignet og reklamekampanjen.

– Brødposedesignet bidrar til å bringe naturen inn i butikken, mens reklamekampanjen forhåpentligvis bidrar til å bringe brødene ut i naturen, ifølge designer Cecilie Y. Kvam og kreatør Odd Einar Hennøy.

Og du skal dra langt til fjells for å unngå å få med deg den storstilte reklamekampanjen som ble sparket i gang denne uken. Kampanjen blir å finne på tv, kino, radio og digitale flater.

Produksjonsselskap bak filmene er The Film Agency Oslo, mens det er Sagveien Resort som har produsert radiodelen av kampanjen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.